Project GeoXantike

GC56APX

Announcement

| Geen reacties

Avé Geocacher!

Wij willen ons inmiddels bedanken bij de meer dan 3.000 cachers die komend jaar willen deelnemen aan het Romeinse leven in Xanten. De voorbereidingen zijn in volle gang en een aantal vragen hebben ons bereikt. Een paar antwoorden willen we via dit „announcement“ alvast geven.

Naast de workshops en presentaties, zal ook het daadwerkelijke geocaching niet verwaarloosd worden: zoals bij TipiTipiTap bereiden we ook dit keer verschillende caches voor. Meer informatie volgt binnenkort.

Kinderen en jongeren tot 18 jaar hebben gratis toegang tot geoXantike. Omdat we vooral voor de kinderen een levendig en afwisselend programma willen bieden, hebben we Uw steun nodig: elke vroege „will attend“ helpt ons hierbij.

Degene die meer wil doen, kan ons steunen door de aankoop van een Sponsorcoin – de opbrengst hiervan gaat rechtstreeks naar het kinderprogramma.

Voordat we het vergeten:  de sponsorcoins onderscheiden zich significant van de eventcoins. Beide kunt U vanaf vandaag bewonderen op onze website.

De Online Shop start begin december op onze website. Hier kunt u dan de tickets, alle coins, de event T-shirts en de programmapunten met deelnemersbegrenzing (bijvoorbeeld, workshops en rondleidingen) reserveren. De verkoop wordt aangekondigd door middel van een „announcement“.

Heeft u ons event al op Facebook ontdekt? Ons team  plaatst regelmatig interessante inzichten en achtergrondinformatie op deze Facebook-pagina. We zijn blij met elke bezoeker en elke ondersteuning.

Jullie Organisatieteam „CacherTeamGeldern“

Geef een reactie

Verplichte velden zijn aangegeven met een *.