Project GeoXantike

GC56APX

Sponsorcoins zijn uitverkocht

alve alle geocachers! Deze boodschap is vooral gericht aan iedereen die ons gesteund hebben en die ons afgelopen zondag de sponorcoins virtueel uit onze handen hebben gerukt. Dankzij jullie steun zijn beide sponsorcoins uitverkocht, hartelijk dank daarvoor.

De geplande programma items voor kinderen en jongeren zullen nog komen. Er zijn ook vragen gekomen over de eventcoins. Voor coinverzamelaars is volgende informatie misschien nog interesssant: van de officiële eventcoins hebben we alleen de 3 aangeboden exemplaren en geen verdere versies of speciale uitgaves. Degene die alle drie de coins besteld hebben, hebben dan in totaal alle officiële eventcoins.

De kidscoin lijkt op het ontwerp van de eventcoins, alleen is deze specifiek gericht op onze jonge deelnemers, die onze mascotte meestal leuker vinden dan de eventcoins. Ook deze coin is in de voorverkoop in de shop verkrijgbaar.

Reacties zijn gesloten.