Project GeoXantike

GC56APX

guided kids-tours and more

Geachte vertegenwoordigers van het volk en burgers van Rome,

Bedankt voor jullie vertrouwen. Inmiddels hebben nu meer dan 4.600 deelnemers hun komst aangekondigd en we kijken uit naar jullie komst.

Door jullie steun door middel van vroege aanmelding en door de verkoop van de sponsorcoins, kunnen we nieuwe hoogtepunten voor het programma “Kinderen ervaring geschiedenis” toevoegen: speciaal voor kinderen vanaf zes jaar hebben we een nieuwe gratis rondleiding om het Romeinse leven van dichtbij te ervaren. Aangezien ook hier de maximaal beschikbare ruimte beperkt is, vragen wij om te boeken via onze online shop.

De Romeinse Muntmeesters willen U er nogmaals op wijzen dat ze tijd nodig hebben voor de productie van munten: de KidsCoin kan daarom tot uiterlijk volgende week zondag 22 februari vooraf besteld worden. Volgens de statuten van de Senaat is het einde van de pre-order, de dag dat de limitering van de KidsCoin vast komt te staan, nabij en de munt zal dan niet meer beschikbaar zijn, zelfs niet op het event.

Vrienden en fans van podcasts hebben op 6 juni de mogelijkheid om een uitzending van een live podcast bij te wonen. Aansluitend vindt een luister-bijeenkomst plaats, een forum waar u zich persoonlijk met podcastmakers kunt onderhouden.

Wij houden jullie natuurlijk ook op de hoogte van al het nieuws over het event op onze website en in de sociale media kanalen zoals Facebook. Kijk gerust af en toe eens voor het laatste nieuws.

Tot ziens in Xanten – jullie GeoXantike Organisatie Team

Reacties zijn gesloten.