Project GeoXantike

GC56APX

GIGAntisch!

Beste deelnemers,

Bedankt allemaal, door de vele “will attends” hebben wij de GIGA-status toegekend gekregen. In de eerste plaats is dit jullie verdienste, want door jullie hoge interesse in ons event is dit event nu in deze vorm mogelijk geworden.

Met de wijziging van de Mega naar Giga verandert er verder niets voor jullie. Het event bevindt zich in het Archeologische Park Xanten, omgeven met de resten van een Romeise stad. Er is nog genoeg ruimte voor alle cachers om dit GIGAntische belevenis-event bij te wonen.

Samen met jullie, kijken we uit naar het bezoek van beide “Lackeys Annie en Cathy”, die hun komst reeds hebben aangekondigd. Tevens hebben meer dan 30 “Groundspeak Volunteer Reviewers” zich aangemeld om het Giga Event in Xanten bij te wonen. Ze zullen nog gaan bekijken hoe ze dit precies gaan invullen, maar nadat de Reviewerstand in Koblenz en München goed bevallen is, zal er ook zeker in Xanten een eigen stand van reviewers zijn.

Alle coin liefhebbers willen we er nogmaals op wijzen dat de deadline voor bestellingen steeds meer dichterbij komt, bestellingen zijn nog mogelijk zijn via onze online shop. De Event Geocoins dienen vooraf besteld te worden en dit kan nog de komende 2 weken tot uiterlijk 22 maart. Er zullen op het event slechts enkele coins te koop zijn. Degene, die graag gegarandeerd deze coins in zijn handen wil houden, raden we aan om deze eventcoins van tevoren te bestellen.
Wij danken jullie voor de grote interesse in ons event en wij zijn samen met jullie blij met dit behaalde Giga-Icoon.

We zien jullie bij GeoXantike!

Jullie organiesatieteam “CacherTeamGeldern”

Reacties zijn gesloten.