Project GeoXantike

GC56APX

Volgende week is het zover!

Salve eventdeelnemers !

Volgende week is het zover: het Giga-Event Project GeoXantike opent zaterdag haar deuren. Samen met het pre-event op woensdag, de picknick op donderdag, het Meet & Greet op vrijdag en de tien “Sternenevents” op zondag is er veel in Xanten en omgeving te ontdekken. We hebben hier nog het laatste nieuws voor jullie samengevat:

Vanwege het veiligheidsconcept moesten we midden mei stoppen met de verkoop van tickets. Vanwege de grote vraag, hebben we, samen met het park, het aantal tickets bij de dagkassa kunnen verhogen. De dagkassa is alleen bij het event-checkpoint te vinden. Hier en bij de infostand van de TIX (bij de handelaars) worden ook nog restanten van de eventcoins aangebonden. Tickets en coins zijn natuurlijk alleen beschikbaar zolang de voorraad strekt.

Voor degene die van tevoren reeds besteld hebben is ook het checkpoint het eerste informatiepunt: hier ontvangen jullie, op vertoon van het geprinte afhaalbewijs (PDF-bestand afhaalbewijs in de Email), jullie tickets, T-shirts, coins, en zo verder… Zonder afhaalbewijs kunnen onze hardwerkende helpers jullie bestelde artikelen niet verstrekken. Dus niet vergeten.

De checkpoint staat op vrijdag van 16:00 uur tot 18:30 uur, en op zaterdag van 09:00 uur tot 18:00 uur tot jullie beschikking.

Op het eventterrein kunnen jullie op het zaterdag-event de reviewerstand vinden in de buurt van de handelaars. Ook hier willen onze talrijke vrijwilligers jullie van 09:00 tot 16:00 uur heel graag vragen beantwoorden rondom geocaching.

Voor de liefhebbens van coins en trackables zal er het één en ander te ontdekken zijn.
We willen jullie er nogmaal op wijzen dat er geen ruilbox voor coins en trackables aanwezig zal zijn. Wie graag coins of trackables wil afgeven aan andere caches, kan eventueel geïnteresserde caches aanspreken.

Hier nogmaals de ontmoetingsplaatsen voor de reeds geboekte rondleidingen:
– de rondleiding en de kathedraalrondleiding starten steeds bij Touristik Information Xanten (TIX) in de stad (ongeveer 1 km van het eventterrein) N: 51° 39.687 O: 006° 27.148
– de Romeinse Museumrondleiding beginnen bij de ingang van het Romeins Museum in het park N: 51° 39.993 O: 006° 26.429
– de parkrondleiding begint bij de nieuwe hoofdingang in het Park N: 51° 39.962 O: 006° 27.058

’s Avonds vinden de beide events plaats in het gedeeltelijk gereconstrueerde amfitheater van het APX. Hier zijn stenen zitplaatsen onder de blote hemel. Wie het zich makkelijk wil maken, neemt net als de oude Romeinen zitkussens o.i.d. mee. Bij wat natter weer zou een handdoek ook handig zijn ;).

Wie graag voor vertrek of voor de rondleidingen in Xanten wil weten wat de veertijden over de Rijn zijn, houdt dan rekening met het volgende: tijdschema veer: 10:00 uur tot 19:00 uur.

We kijken ernaar uit om jullie op het geoXantike event te begroeten –
Jullie organisatieteam CacherTeamGeldern

Reacties zijn gesloten.